Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Galati si ajunge la destinatie in interval de 1-3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

Timpul de livrare poate varia in functie de volumul comenzi inregistrate.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni – vineri pana in ora 17:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra luni.

Costuri si metode de transport

Produsele sunt livrate prin FAN Courier

Pentru comenzile de pana la 250 RON, transportul pe teritoriul Romaniei costa 20 RON, indiferent de modalitatea de plata aleasa (Tarifele includ TVA).

Comenzile care depasesc 250 RON beneficiaza de transport gratuit (pe teritoriul Romaniei)

După finalizarea Comenzii și plasarea acesteia, Clientul va primi la adresa de e-mail furnizată în momentul înregistrării, un mesaj de confirmare a procesării Comenzii. Confirmarea va include o recapitulare a Produselor, prețului și modalității de plată alese, precum şi a locului, modalității și costurilor de livrare.

După ce ați primit confirmarea prin e-mail a comenzii dvs., aceasta va fi livrată de noi Curierului și vă va fi livrată de către Curier într-un termen estimativ de cel mult 1-6 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În momentul livrării de către noi a Comenzii către Curier veți primi o înștiințare în acest sens prin e-mail sau sms la adresa, respectiv numarul de telefon furnizate. În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

Pentru livrare veți fi contactat în prealabil de către Curier, căruia consimțiți să îi furnizam datele dvs. de contact în acest scop. La primirea Comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire.

În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, coletul ne va fi returnat, urmând să suportați costurile și consecințele returnării.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare.

Politica de returnare

Site-ul www.studioartexpress.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.ePersonalizat.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.