ArtExpress va ofera 2 modalitati de plata:

– Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)
– Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

1. Plata la livrare-ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea Intrebari frecvente de pe prima pagina a siteului.

2. Plata cu cardul bancar prin Netopia (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia MobilPay.  studioartexpress.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului.

Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata cu cardul bancar, vizitati sectiunea Intrebari frecvente.

3. Transfer bancar

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de studioartexpress.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in in cont client si inboxul aferent adresei de e-mail.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC ArtExpress SRL
Cont lei IBAN: , Banca Galati

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata transfer bancar, vizitati sectiunea Intrebari frecvente.